VIDEO:Ziua Porților deschise la Școala gimnazială 12

ziua portilor deschise SC 12

https://www.youtube.com/watch?v=MajcbLdNsxM

Ziua porților deschise la Școala gimnazială nr. 12 din cartierul Iosefin din Timișoara. Sute de copii de la alte școli și grădinițe, însoțiți de dascăli, i-au trecut vineri pragul pentru a asista la o serie de activități puse la cale de elevii unității de învățământ.

Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii de Moș Nicolae, juniorii au pregătit un spectacol tematic. Au avut loc ateliere de creație, recitaluri de colinde, scenete, dansuri, multă voie bună și muzică.

Potrivit directorului adjunct, Monica Ban, aproximativ 100 de micuți au fost implicați în diferite activități de divertisment. “Ca în fiecare an sărbatorim Ziua școlii. Se desfășoară mai multe ateliere, de muzică, teatru, sport, limba engleză, experiențe de fizică, prin care vrem să-i atragem pe copii să vadă că școala noastră îi primește cu foarte mult drag și vor învăța lucruri noi”, spune Monica Ban, director adjunct Școala gimnazială nr. 12.

Monica Ban

Astfel, elevii din clasele mai mari au pregătit în atelierul de fizică mai multe experimente, care să le stârnească curiozitatea micilor vizitatori. Ei s-au transformat în magicieni. “Este un arici făcut din pictură de fier și un magnet pe care-l punem lângă și se creează un fel de țepi ca la arici. Am lucrat la el vreo trei-patru minute”, “Avem un fel de lumânare care absoarbe apa”, “Puterea hârtiei, este proiectul nostru. Paharul este plin până sus. Acum pun hârtia deasupra ca să stea bine…Hârtia stă, e ținută de apă. Poate să rămână așa o oră”, spun elevii care au pregătit experimentele.

ziua portilor deschise, scoala nr 12, timisoar

elevi SC.12

elevi Scoala 12

elevi Scoala 12

elevi SC 12

elevi Sc 12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here