bani falsi

Atenție la bancnote atunci când primiți restul la cumpărături! S-ar putea să vă treziți cu surprize neplăcute! În Timișoara circulă bani falși.

Mai mulți comercianți se plâng că în ultima vreme s-au trezit că au încasat bancnote de 10 lei contrafăcute. Este și cazul unui local fast-food din Calea Șagului, care s-a confruntat cu această problemă. Angajații au descoperit în această după amiază că au primit o bancnotă de 10 lei falsificată. Deocamdată nu au aflat cine e persoană care plasează bani falși, dar bănuiesc că este vorba despre o femeie care vine des la acel local.”Nu am verificat la început! Am luat banii și i-am pus în casă. Avem multe comenzi, cine mai e atent? Nici nu m-am gândit că sunt falși. Aceasta pe care am primit-o e mai mică decât cea normală de 10 lei și nu are inserțiile aurii”, spune unul dintre angajații fast-food-ului.

bani falsi

Numărul de bancnote falsificate descoperite de autorități a crescut cu 122% în 2014, până la 2.631. Sunt atât de bine făcute încât trebuie să fiți foarte atenți ca să realizati că sunt false. Dacă nu aveți la îndemână o bancnotă bună pentru comparaţie, şansele să scăpați nepăcăliti sunt mici, atrag atenția autoritățile.

Cum să deosebiți o bancnotă falsă:

Bancnota falsă este tipărită pe o hârtie industrială, iar fereastra transparentă este decupată manual, fiind imitată prin aplicarea de scoci sau un plastic. Firul de siguranța este imitat prin copiere directă.

bani falsi

bani falsi

Articolul precedentNu departe de Timisoara, se poate schia in conditii optime
Articolul următorVIDEO:Ziua Porților deschise la Școala gimnazială 12

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.