VIDEO: Târg de produse meșteșugărești la Casa Tineretului

targ mestesugari

Cămăşi tradiţionale, decoraţiuni de Crăciun, toiege sculptate, lumânări parfumate în formă de oameni de zăpadă, coroniţe din conuri şi muşchi verde…Sunt doar câteva din produsele care pot fi cumpărate de la Târgul pentru Meşteşuguri şi Artizanat din Regiunea Vest.

targ mestesuguri 2

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și este organizat de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Timişoara. Astfel, timp de cinci zile timișorenii pot achiziționa de la Casa Tineretului diferite obiecte lucrate manual.

targ mestesuguri 2

Târgul reunește, în perioada 11 – 15 decembrie, 30 de producători, care prezintă o mulţime de produse inedite, ideale pentru a fi oferite de sărbători celor dragi.“În cadrul târgului avem organizate diferite ateliere și demonstrații ale mesteșugarilor prezenți. Vom avea mâine toata ziua o demonstrație efectuată de Asociația producătorilor de cuțite artizanale. Sâmbătă și duminică, pentru copii va fi amenajat un spațiu în care aceștia vor putea confecționa podoabe pentru pomul de Crăciun și vor putea de asemenea colora, picta obiecte de ceramic, confecționate manual”, spune Adrian Păşcuţă, şef OTIMMC Timişoara.

Programul târgului este între 10-18. Intrarea publicului este gratuită.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here