VIDEO: Edilul Timișoarei, o nouă adresă către Guvern. Vezi ce îi cere primului-ministru

 

Nicolae robu- primarul Timisoarei-

https://www.youtube.com/watch?v=jFGfYWlmQug

Edilul Timișoarei este dispus să apeleze din nou la Guvern. Și de această dată, Nicolae Robu cere introducerea Centurii de Sud a Timișoarei pe lista de priorități.

Centura de sud a Timişoarei este pe locul al cincilea în ordinea priorităţilor în Masterplanul de transport. Edilul lansează un nou atac la noul Guvern, care a uitat de municipiul cu cele mai mari contribuții la bugetul național, după București.

Astfel că primarul Timișoarei i-a trimis o adresă primului-ministru, Dacian Cioloș, în care îi cere să acorde bani pentru Centura Sud a orașului. Același document va ajunge și pe masa ministrului Transporturilor. Nicolae Robu se declară total nemulțumit de faptul că Guvernele anterioare nu au alocat niciodată banii care i s-au cuvenit orașului.“Transmit o adresă în termeni respectuoși către primul ministru, ministrul Transporturilor cum am făcut-o dealtfel, și către fostul prim-ministru, fostul ministru al Transporturilor. Am vorbit despre angajamentul meu de a pleda pentru interesele Timișoarei și fac primul pas concret”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, edilul a amintit că Guvernul nu a alocat niciun ban altor proiecte ale oraşului, printre care Sala Polivalentă şi Spitalul Regional, cu excepţia celor 5 milioane de lei pentru Spitalul de Copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here