VIDEO:Târgul de Crăciun și-a deschis oficial porțile. Aproximativ 400.000 de beculețe au împânzit centrul Timișoarei

targ craciun

Târgul de Crăciun de la Timișoara și-a deschis oficial porțile. Luminile de sărbători au fost aprinse în acest an de către viceprimarul Dan Diaconu, marți seară, de 1 Decembrie.

Centrul orașului a îmbrăcat straie de poveste. Aproximativ 400.000 de beculețe au împânzit zona centrală. În pofida vremii ploioase, oamenii au ieșit din case pentru a sărbători cum se cuvine Ziua Națională a României. “E o atmosferă de poveste la Timișoara, la care contribuie, sigur, numărul mare de ornamente pe care le avem anul acesta în oraș. Sunt peste 900.000 de beculeţe în întreg orașul, dintre care aproximativ 400.000 în zona centrală. Ne bucurăm că piața e mai bogată, că oamenii se simt bine. Sunt extrem de mulți oameni alături de noi de Ziua Națională și de aprinderea luminițelor pentru Târgul de Crăciun”, spune viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

cupola lumini

Bradul amplasat în Piața Victoriei are aproximativ 16 metri înălţime şi a fost adus de la Ocolul Silvic Gurahonţ, din judeţul Arad. A fost montată şi cupola din 60 de mii de leduri în Piaţa Victoriei, iar suporturile amenajate cu flori la Timfloralis au fost decorate cu luminiţe.

dan diaconu- viceprimarul Timisoarei

La ora 18 timișorenii au jucat Hora Unirii. Pe scenă au urcat Ansamblul “Timișul” și soliștii Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Andreea Aleușan. Surpriza serii a fost concertul artiștilor What’s UP și Andra.

targ de craciun

La cea de-a noua ediţie a Târgului de Crăciun sunt aproape 100 de căsuţe. Comercianții oferă o gamă largă de produse tradiționale, iar vinul fiert va putea fi cumpărat în căni inscripţionate cu mesajul “Târgul de Crăciun Timişoara”.

targ craciun

Juniorii sunt asteptați la Atelierul lui Moș Crăciun. În plus, și în acest an va circula din nou trenulețul din Parcul Copiilor prin Piața Victoriei, care va face ture cu juniorii. Târgul de Crăciun își va închide porțile în 2 ianuarie 2016.

targ craciun

targ de craciun

targ craciun

targ craciun

targ craciun

targ ccraciun

targ craciun

targ craciun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here