VIDEO: A doua campanie de conștientizare privind beneficiile kinetoterapiei și masajului în diferite patologii

cort Kinetoterapie

https://www.youtube.com/watch?v=OXG-Hp6jdqI&feature=youtu.be

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează în perioada 2 – 4 octombrie 2015 a doua campanie de conștientizare a publicului larg privind beneficiile kinetoterapiei și masajului în diferite patologii.

Campania se desfășoară în Timișoara, în Piața Victoriei, într-un cort special amenajat și dotat cu echipamente medicale ce aparțin centrului. Specialiști angajați în cadrul centrului vor oferi publicului, în intervalul orar 10.00-18.00, pliante cu serviciile oferite cât și informații privind modul în care acestea pot fi accesate. De asemenea, se vor face demonstrații practice privind procedurile de kinetoterapie și masaj terapeutic. “Săptămâna trecută a fost în Giroc. Am conștientizat și noi că este important ca omul să știe și să fie informat de ceea ce se întâmplă la noi. Avem ca și rezultat săptămâna trecută patru cazuri din grupul vulnerabil, pacienți care au beneficiat gratuit și beneficiază de zece ședințe în cadrul acestei campanii. Sperăm că în cele trei zile, oamenii care nu au fost informați, o să fie pacienți care beneficiază de serviciile gratuite”, spune directorul CCIAT, Florica Chiriță.

Florina Chirita

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat a fost creat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, beneficiar al Proiectului “CASE – Competențe Antreprenoriale Sociale”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat funcționează ca structură de economie socială (SES) în mediul rural și susține integrarea pe piața muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, oferind servicii de FIZIOTERAPIE – KINETOTERAPIE – MASAJ TERAPEUTIC pentru adulţi şi copii.

cort kinetoterapie

cort kinetoterapie

cort kinetoterapie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.