VIDEO: Clinica de Dermatologie se va muta în maxim o lună în noua locație

clinica dermatologie

https://www.youtube.com/watch?v=CMOhUeqCDBg

Lucrările Clinicii de Dermatologie din cadrul Spitalului Municipal au fost finalizate. Aici au fost executate lucrări de intervenții structurale de reamenajare a corpului principal existent, s-au construit două etaje, respectiv trei etaje pentru cele două case de lift.

clinica de dermatologie

Șantierul de pe strada Daliei a început în luna mai 2014, iar valoarea lucrărilor este de peste 9 milioane de lei, bani de la bugetul local. Astfel că mutarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti în noua clădire se va face în câteva săptămâni. “Practic, în câteva săptămâni vom începe mutarea cu Policlinica, maxim într-o lună ne vom muta aici. Sunt foarte mulțumit de ceea ce este aici. În spațiile de acum plătim chirie, aici beneficiem de condiții speciale, trebuie să fim mândri că putem oferi servicii medicale într-un asemenea loc. La Clinica de Dermatologie lucrurile nu evoluau așa cum ar fi trebuit dacă ținem cont de mărimea saloanelor, de numărul de paturi, vechimea clădirii, laboratorul în vechiul spațiu nu putea fi acreditat ISO”, susține medicul Octavian Mazilu, managerul Spitalului Clinic Municipal din Timișoara.

policlinica dermatologie

Consiliul Local Timişoara a adoptat, în primăvara anului 2013, o hotărâre care prevede mutarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti într-un cămin cu patru etaje de pe strada Daliei. Policlinica va fi situată la parter și o parte din etajul I, iar Dermatologia va fi la etajul I, unde va funcționa Ambulatorul și la etajele II și III, unde vor fi saloanele pentru pacienții internați. La ultimul etaj va fi Farmacia. În clădire vor fi un laborator, dar și o zonă didactică: sală de curs și vestiare pentru studenți, cu tot cu grupuri sanitare.

În spatele clădirii a fost amenajată și o parcare.

policlinica dermato

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here