Zeci de kilograme de cannabis găsite în locuința fiului unui afacerist din Timișoara

canabis-droguri-6

Percheziții în Timișoara la locuințele unor traficanți de stupefiante. Procurorii D.I.I.C.O.T au ridicat 25 de kilograme de cannabis în urma a două percheziții în această dimineață. Este vorba despre doi bărbaţi de 36 şi 37 de ani,  bănuiţi de cultivare şi deţinere de cannabis. Printre aceștia se află și fiul unui afacerist din Timișoara, patronul unei pizzerii  din Piața Traian.

În primul dintre imobile au fost depistate plante recoltate, respectiv 20 de kilograme de masă vegetală verde, dar și alte 2,5 kilograme de muguri uscați. În cea de-a doua locuință, care arăta ca un adevărat laborator, cu ventilatoare, lămpi de încălzire, termometre și sisteme de umidificare, a fost găsită o cultură formată din 35 de ghivece, recent recoltată și alte 2 kilograme de cannabis uscat.

canabis-droguri-3

Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor. În plus, au fost puse în executare trei mandate de aducere pentru traficanți, persoanele fiind deja depistate şi conduse la audieri. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de Legea nr. 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

canabis-droguri-1

canabis-droguri-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here