VIDEO:Locuitorii din comuna Tomnatic vor avea biserică nouă! Vezi ce alte proiecte a derulat Primăria

Spread the love

asfaltare drumuri Tomnatic

Reabilitarea rețelei de canalizare și reabilitarea drumurilor comunale. Acestea sunt printre cele mai importante proiecte de infrastructură derulate în acest an în județul Timiș de Primăria Tomnatic. Valoarea ambelor proiecte este de 50 milioane lei, bani de la Guvern.

asfaltare drumuri

Potrivit edilului Vasiu Stoian, proiectele sunt derulate în proporție de 25 %. “Am reușit să asfaltăm tot ce n-a avut asfalt în Tomnatic. În prezent, avem o ultimă stradă de asfaltat în acest an. Este cea de la intrare în comună. Am făcut și canalizare, stație de epurare împreună cu Gotlob și Vizejdea”, spune primarul comunei Tomnatic.

Vasiu Stoian- primar Tomnatic-

Un obiectiv necesar pentru locuitorii comunei timișene este și reabilitarea bisericii ortodoxe. În prezent, clădirea se află în contrucție, fiind ridicate zidurile.

Terenul pe care este amplasată biserica este proprietatea comunei Tomnatic și are suprafața totală de 1.366 mp. Construcția clădirii are regimul de înălțime P+2Ep și “va avea o formă ce se înscrie într-un dreptunghi de aur cu laturile principale 16.95 m x 27.30 m”, adaugă primarul Vasiu Stoian.

Valoarea totală estimată este de 3.181.389 lei. Lucrările vor fi finalizate abia în 2016.

biserica Tomnatic

biserica ortodoxa

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here