fara_apa_caldaDin motive diverse, pe care le vom preenta in cele ce urmeaza, Colterm anunta abonatii ca furnizarea apei calde si a incalzirii termice va fi intrerupta pentru mai multe ore, in mai multe zone ale orasului.

„Având în vedere notificarea transmisă de către ENEL prin care suntem anunțați că se execută lucrări la rețeaua de medie tensiune, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii termice la PT 88 în ziua de marți, 10.11.2015, între orele 09-17. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondați zonelor: A. Ipătescu, Banatul, Cerceilor, Dâmbovița, Dreptatea, Iorgovanului, Lacului, Petalelor, Științei, Teatrului și Veveriței.

Tot marți, 10.11.2015, în vederea racordării la rețeaua nouă suntem nevoiți să sistăm furnizarea  încălzirii la PT 36, între orele 08-19. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Orșova, Cugir, Felix și Torontal (parțial).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, se arata in comunicatul Colterm.

Articolul precedentVIDEO:Locuitorii din comuna Tomnatic vor avea biserică nouă! Vezi ce alte proiecte a derulat Primăria
Articolul următorZona stadionului Dan Păltinișanu, loc pentru distracții noctune. Vezi cât l-a costat pe un tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.