noul corp spitalul de copii

https://www.youtube.com/watch?v=M2zpkJjPV90&feature=youtu.be

Vești bune! Lucrările la noua clădire a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timișoara sunt tot mai vizibile. Edilul Nicolae Robu a fost în inspecţie zilele trecute şi spune că este mulţumit de ritmul în care lucrează muncitorii.

Noul corp de clădire reprezintă o necesitate pentru Spitalul de Copii, în condiţiile în care mai multe corpuri de clădire au fost retrocedate, iar unele secţii au fost evacuate de către actualii proprietari. Imobilul va avea opt etaje (demisol+parter+6 etaje) și va găzdui Unitatea de Primiri Urgenţe, secţiile de radiologie, terapie intensivă, ortopedie, chirurgie, blocul operator, saloanele de prematuri, laboratoarele şi policlinică. Suprafaţa utilă va fi de peste 8.000 de metri pătraţi. Toate secţiile aflate în clădiri revendicate şi retrocedate vor fi mutate în acest loc. “La Spitalul de Copii se lucrează destul de bine, chiar dacă a fost o perioadă în care ritmul a scăzut un pic din cauză că un număr mare de muncitori au fost recrutați și duși în Germania, pe alte șantiere. Lucrările au continuat, nu au fost oprite nicio clipă”, spune edilul Nicolae Robu.

Potrivit acestuia, în prezent se lucrează la etajul patru, care e aproape gata, urmează etajele cinci și șase. “Chiar ieri (n.r.- luni) am avut o discuție cu patronul și directorul firmei Promt și m-a asigurat că totul e în regulă și că până la venirea iernii clădirea va fi complet ridicată, cu toate cele opt niveluri ale sale”, adaugă Nicolae Robu.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 100 de milioane de lei, din care până acum, Guvernul a acoperit 10 milioane. În plus, primarul Timișoarei amintește că nici în acest an nu a primit bani de la Guvern pentru proiectul respectiv, iar facturile către constructor sunt decontate cu fonduri de la bugetul local.

11412268_976354542397387_1768734493188253256_n

noul corp spitalul de copii

noul corp cladire spitalul de copii

Articolul precedentAmenzi de peste 2,6 milioane de lei la firme. Vezi ce au descoperit inspectorii ITM
Articolul următorVIDEO:Timișoara progresează în infrastructură! Se construiește al treilea mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.