VIDEO: O parte din tronsonul Bulevardul Sudului – strada Podeanu se deschide circulației

Spread the love

strada Podanu- stadion-

Vești bune pentru timișoreni! O parte din tronsonul Bulevardul Sudului – strada Podeanu se deschide circulației. Potrivit autorităților locale, în această săptămânaă șoferii vor avea undă verde. Pe strada Podeanu sunt finalizate cele două sensuri giratorii din zona Novatim- Dan Păltinișanu, respectiv cel de la strada Podeanu și strada care duce spre Liceul Banatul. Porțiunea de la Baza 2 și până la strada Stan Vidrighin rămâne momentan închisă, anunță municipalitatea.

Astfel, este prevăzută extinderea arterei pe o lungime de aproape un kilometru, amenajarea de trotuare, 230 de locuri de parcare, spaţii verzi şi piste pentru biciclişti. Totodată, este prevăzută şi amenajarea unui sens giratoriu în zona Aleea FC Ripensia – Novatim.Vă reamintim că strada Podeanu a intrat în șantier la jumătatea lunii iunie.“În această săptămânaă vom da în folosință suprafața amenajată în jurul stadionului Dan Păltinișanu. Sunt transformări importante acolo. Totul este marcat, inclusiv locurile de parcare. Se lucrează la ultimele operațiuni din intersecția Surorile Martir Caceu și Aleea F.C. Ripensia. Mergem în etape”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

strada Podeanu

Cu toate acestea, lucrările n-au avansat pe strada Podeanu, așa cum spera edilul, din cauza celor de ducere a rețelei de electricitate în subteran, deși ar fi trebuit să fie finalizate încă de acum două luni. “Ultima porțiune nu poate fi făcută, pentru că nu este finalizată ducerea în subteran a liniilor de electricitate. Până nu se finalizează această lucrare, nu se poate face lucrarea Primăriei, de la Baza 2 a Politehnicii și până la strada Stan Vidrighin. Ar mai fi două săptămâni după ce termină Enel. Sunt operații la suprafață, mecanizate”, adaugă edilul.

Investiția de pe strada Podeanu este estimată la opt milioane de lei, bani de la bugetul local.

zona stadion

podeanu

stadion

podeanu lucrari

lucrari Stadion Dan Paltinisanu

sens giratoriu stadion

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here