VIDEO: S- a deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de toamnă la Timișoara

https://www.youtube.com/watch?v=xCfTEXrscUs&feature=youtu.be

O nouă ediție a Salonului Industriei Uşoare de la Timișoara s-a deschis astăzi, la Centrul Regional de Afaceri. Peste 55 de expozanți din țară (Arad, Brașov, Brăila, București, Constanța, Iași, Mangalia, Oradea, Orăștie, Ploiești,  Târgu Mureș, Suceava) s-au reunit pentru a prezenta o gamă largă de produse la cea de-a 26 ediție a salonului organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

salonul industriei usoare

În standuri sunt expuse mărfuri autohtone precum tricotaje, încălţăminte şi marochinărie, pielărie, blănărie, lenjerie de corp şi de pat, accesorii, articole sportive, produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, obiecte de decor. Noutatea din acest an o reprezintă câteva firme care expun produse de textile din Spania, handmade din Mexic şi bijuterii din Franţa.

comercianti targ

Potrivit organizatorului evenimentului din cadrul CCIAT, Aurora Culea, producătorii de textile se prezintă la târgurile mari, în special Mamaia, astfel că numărul lor a scăzut continuu în ultima perioadă. În plus, la târguri vin mai mult comercianţi decât producători. “Sunt din Brăila. Am îmbrăcăminte producător confecții damă. Puteți găsi paltoane, pantaloni, rochii, jachete. Prețurile sunt cuprinse între 120 lei și 250 lei”, “Avem haine pentru bărbați: cămăși, pantaloni, veste, articole de sezon”, “O pereche de adidași din piele costă 150 lei, ghete din piele 180 lei”, spun comercianții.

comercianti

Salonul Industriei Ușoare are loc în perioada 18 – 22 noiembrie. Programul de vizitare miercuri-sâmbătă: 10-20, iar duminică între orele 10-18. Intrarea este liberă.

salonul industriei usoare

salonul industriei usoare

salonul industriei usoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here