VIDEO: Salonul Industriei Ușoare își deschide porțile miercuri la Timișoara

salonul industriei usoare

https://www.youtube.com/watch?v=TrnNTHY6sOA

Articole vestimentare și încălțăminte ultima tendință, poșete, blănuri, lenjerii de pat, produse cosmetice, bijuterii, dar și multe alte surprize… De asta vor avea parte cei care vor trece pragul târgului “Salonul Industriei Ușoare”.

În perioada 18 – 22 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 26-a ediție a Târgului „Salonul Industriei Ușoare”. Târgul are loc la Centrul Regional de Afaceri, miercuri, de la ora 11. Peste 55 de expozanți din țară (Arad, Brașov, Brăila, București, Constanța, Iași, Mangalia, Oradea, Orăștie, Ploiești,  Târgu Mureș, Suceava) se vor reuni și vor prezenta o gamă largă de produse.“Am ajuns la cea de-a 26-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, un eveniment de referință pentru timișoreni, care este început încă din anul 1995. Avem și noutăți în acest an. Avem o firmă care prezintă produse din Spania la prețuri accesibile, îmbrăcăminte, încălțăminte, mai avem două firme care au bijuterii aduse din Mexic, făcute hand made și o doamnă din Franța care expune bijuterii cu tehnica mozaicului”, spune Aurora Culea, organizator de evenimente din cadrul CCIAT.

În plus, va avea loc și o paradă de modă, organizată de studenții Facultății de Arte și Design a Universității de Vest. De asemenea, în parcarea de la Centrul Regional de Afaceri vor fi montate standuri cu mâncare tradițională. Noutatea din acest an este berea bio, făcută la Văliug.

Programul de vizitare miercuri-sâmbătă: 10-20, iar duminică între orele 10-18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here