VIDEO: Succesul şi performanţa în afaceri au fost premiate în cadrul galei Topul Firmelor din Timiș

Gala Topul Firmelor

https://www.youtube.com/watch?v=H9vPCrKIauQ&feature=youtu.be

Societăţile comerciale din Timiş, care anul trecut au performat, au fost premiate vineri seară în cadrul Galei Topul Firmelor. Manifestarea a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Clasamentul a reunit aproximativ șase mii de firme din cele peste douăzeci și trei de mii care au depus bilanţ contabil. Peste o mie dintre ele s-au clasat pe podiumul celor şase domenii de activitate, 198 de grupe diferenţiate pe cinci clase de mărime.

12203919_10204846221986645_272921978_o

Au primit Trofeul Creativității unitățile de cercetare și învățământ și unitățile de producție care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate. De asemenea, au fost decernate distincții de excelență firmelor care au reușit, în ultimii patru ani, să se claseze pe unul din primele trei locuri la categoria lor, iar alte câteva zeci de societăți care sunt în top de șase ani au fost recompensate cu trofee de excelență. “Este cel mai mare eveniment din țară. Vor fi premiate firme care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, firme care se află pe locurile I, II, III. Vor fi premiate cu Trofeul de excelență firmele care s-au aflat în ultimii patru ani pe locurile I-III. De asemenea, avem al doilea an cu Trofeul de responsabilitate socială, Trofeul exportatorilor a XXII-a ediție. Criteriile de egibilitate sunt după o metodologie unitară și națională. Este vorba despre profitul pozitiv și de cifra de afaceri, care pentru microîntreprinderi trebuie să fie peste o sută de mii de lei, iar pentru celelalte entități trebuie să fie peste douăsute cincizeci de mii de lei”, susține directorul CCIAT, Florica Chiriță.

Florica Chirita- director CCIAT-

Gala a fost prezentată de Iuliana Tudor, gazda emisiunii „O dată în viață”, difuzată de TVR. Invitatii au avut parte de multe momente artistice, cu dansatori de la clubul Magnum, dar și două mini-recitaluri: unul, al sopranei Simina Ivan, solistă a Operei de Stat din Viena, celălalt, al lui Dan Bittman. Printre invitați de seamă s-au numărat prefectul județului Timiș, Eugen Dogariu, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin și primarul Nicolae Robu.

gala Topul Firmelor

Evenimentul s-a aflat la cea de-a XXII-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș și a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

gala Topul Firmelor

gala Topul Firmelor

gala Topul Firmelor

Georgica Cornu- presedinte CCIAT,

gala Topul Firmelor

gala Topul Firmelor

topul firmelor timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here