Vine zăpada, să vină vacanţa!

semmering

Cele mai frumoase excursii pentru minivacanţa de iarnă

La final de an ne facem planuri pentru un an mai bun, care sa ne aduca mai multe impliniri si de ce nu mai multe calatorii frumoase! Asa ca de ce sa nu inepem 2016 in forta, dand startul unor minivacante memorabile! Asa ca in vacanţa copiilor, cei ce iubesc sporturile de iarnă pot alege dintre câteva destinaţii la îndemână, unde pot petrece o săptămână sau măcar un weekend relaxant, departe de probleme.

semmering2

Agenţia de turism Ultramarin vă propune câteva destinaţii alese cu grijă pentru inceputul lunii februarie, unde puteţi îmbina bucuria practicării sporturilor de iarnă cu wellnesul, puteţi să vă bucraţi de farmecul unora dintre cele mai frumoase oraşe, sau puteţi să faceţi drumeţii prin peisaje minunate.

semmering3

Pentru iubitorii muntelui şi ai schiului, vestea bună este că în multe dintre zonele Austriei este zăpadă în această perioadă. Noi vă propunem o excursie de o săptămână la schi în Alpii Austrieci, la Semmering, la începutul lunii februarie. Cu cele 7 pârtii iluminate noaptea, Semmering este cel mai mare domeniu de schi cu nocturnă din Europa. Aici există tot ce poţi să aştepţi de la o locaţie unde se desfăşoară cupa mondială de schi: un peisaj minunat, 14 km de pârtii excelente, un Split-Park pentru snowboarderi şi freestyleri şi o pârtie de săniuş iluminată. Semmering se poate mândri cu faptul că este cea mai veche arie de schi din Austria, fiind până la sfârişitul Imperiului stațiunea favorită a curții vieneze.  Aici  s-a organizat şi prima competiţie de schi oficială din Austria. Copiii pot schia pe ariile Stuhleck, Hirschenkoegel iar începătorii pe  Schmoll Fun. Majoritatea pârtiilor de schi sunt dotate cu tunuri de zăpadă iar pentru iubitorii snowboarding-ului există un parc care întrece toate aşteptările. De asemenea, în zonă se poate practica patinajul şi săniuşul, aici existând o pârtie de săniuş de cca 3 km.

venetia

Iar ca să îmbinaţi relaxarea muntelui cu farmecul împrejurimilor, Ultramarin vă propune o excursie de o zi la Viena cu vizitarea Ringului vienez, a Palatului Schonbrunn, a Casei Muzicii, Musikverein – sala unde se ţine concertul de Anul Nou. O altă excursie opţională, de o jumătate de zi de data aceasta (ca să mai aveţi timp seara de un răsfăţ la spa) este la Mariazell, unde veţi putea admira una dintre cele mai frumoase catedrale în stil baroc din Europa. Detaliile acetei excursii le gasiti aici: http://www.ultramarintm.ro/d688/schi/cu-autocarul/vacanta-copiilor-februarie-la-ski-semmering-2016.html

venetia2

Tot pe perioada iernii şi tot pentru o minivacanţă de februarie, vă invităm să mergem împreună la cel mai celebru Carnaval al lumii, la Veneţia! Agenţia de turism Ultramarin v-a pregătit o excursie de patru zile, cu autocar din Timişoara, în care veţi putea petrece şi Valentine’s Day într-unul din cele mai romantice oraşe ale lumii – la Carnavalul de la Veneţia totul este posibil! Detaliile pot fi gasite aici

venetia3

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here