amenzi politisti

Au curs amenzile în Timiș! În ultimele patru zile, aproximativ 900 de șoferi vitezomani s-au ales cu sancțiuni drastice.

Oamenii legii au ieșit pe străzile din Timiș și au derulat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost aplicate 863 de sancţiuni contravenţionale, 312 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 120  pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 77 de pietoni şi 51 de conducători de vehicule pe două roţi, care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 71 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 27 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentVIDEO: ALDE Timiş se pregăteşte de alegeri. Petru Ehegartner posibil candidat la Primăria Timișoara
Articolul următorZilele Muzicii pentru lăută şi chitară la Festivalul Baroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.