Vizită la Budapesta. Șefa CCIAT, întâlniri importante

Florica Chiriță, președintele CCIA Timiș, a vizitat Budapesta, unde a avut două întâlniri de lucru importante destinate identificării de oportunități de cooperare cu comunitatea de afaceri din Ungaria, și nu numai.

Astfel, prima întâlnire a fost cu Președintele Camerei de Comerț și Industrie Budapesta, Elek Nagy. Propunerile de cooperare formulate de președintele CCIAT vizează organizarea a câte unui forum de afaceri la Timișoara și respectiv Budapesta, participarea firmelor la târguri și expoziții din cele două orașe cât și organizarea la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT a unui eveniment destinat Ungariei ce va cuprinde întâlniri B2B, vizite la firme, o expoziție de produse maghiare și o seară culturală.

Cea de-a doua întâlnire a fost cu Áron Littvay-Kovács, șef de departament în cadrul Federației Camerelor de Comerț Dunărene (FDCC). În calitatea CCIAT de membru al Federației, a fost lansată propunerea de realizare la Timișoara, în septembrie, a unui Forum de Afaceri Dunărean, cu participarea companiilor din Austria, Serbia, Ungaria și România, beneficiind de sprijinul camerelor de comerț din Viena, Budapesta și Belgrad, cât și al Ambasadei României în Serbia.

Totodată, președintele CCIAT a înaintat propunerea ca Adunarea Generală a FDCC, preconizată a avea loc la Ruse (Bulgaria), în septembrie 2022, să se desfășoare la Timișoara. Propunerea a fost preluată și va fi supusă aprobării în ședința Consiliului Director al FCDD din 26 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.