Vrei să devii arhivar? CCIA Timiș organizează din nou cursuri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș derulează cursuri de arhivar. Programul de formare este destinat persoanelor care fie ocupă funcția de arhivar sau îndeplinesc atribuții pe linie de arhivă la nivelul unei organizații și doresc să-și perfecționeze pregătirea profesională, fie persoanelor care doresc să-și dezvolte competențe în acest sens sub îndrumarea formatorilor în domeniu.

Cursul va avea loc în perioada 29 august – 23 septembrie 2016 (de luni până vineri între orele 16.00-21.00; 2 săptămâni teorie, 2 săptămâni practică), la Centrul Regional de Afaceri. Programul este proiectat să satisfacă, atât cerințele instituționale de formare continuă și dezvoltare de competențe cât și nevoile individuale de pregătire în domeniu, în concordanță cu legislația și standardele în vigoare.

Competențele dobândite la finalizarea cursului vizează: redactarea nomenclatorului arhivistic; gestionarea fondului documentar; prelucrarea documentelor; utilizarea informațiilor din documente; consevarea arhivei în depozit; aplicarea normelor de protecție a mediului; competențe informatice; competențe de bază în matematică, știință, tehnologie.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și de Ministerul Educației, Cercetării, Inovării, Tineretului și Sportului și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în  maxim 30 de zile de la absolvire.

Lector: Mihaela Georgiana GĂLBENUȘ, absolventă a Facultății de Arhivistică, Academia de Poliție Al. I. Cuza București.

Preț: 1000 lei / pers. Membri CCIA Timiș beneficiază de o reducere de 10%, conform Ghidului de Servicii.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam.104, sau la tel. 0720444121, 0372185274, e-mail:  tavramov@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here