Odată cu primăvară, apare și dorința de a schimba ceva în casă, de a redecora, de a înlocui anumite obiecte, pentru ca totul să arate fresh și primitor. Deși îți dorești să schimbi numeroase lucruri, nu ai timp suficient și nici nu îți dorești mult deranj în casă, mai ales dacă lucrezi de acasă. Ce ai de făcut? Poți schimba complet fața unei camere sau chiar a întregii case, cu numai câteva lucruri și fără bătăi de cap!

Iată câteva sugestii care vor schimba complet locuința

1 Paturile. Dacă nu ai în plan schimbarea mobilei, fie din rațiuni financiare sau din lipsă de timp, este suficient să schimbi înfățișarea acestora. Poți opta pentru lenjerii pentru pat calitative și de lux de la Sensodays.ro, care vor aduce un plus de modernism, dar și de confort în casa ta. Noile așternuturi vor schimba complet aspectul dormitoarelor tale, mai ales că poți alege dintr-o gamă variată de modele și culori, astfel că îți vei crea exact locul pe care ți l-ai imaginat.

2 Schimbă covorul și culoarea tematică din camera copilului. Iar dacă îți dorești ca aceasta să arate ca în revistele de design interior, câteva idei de amenajare a unui dormitor pentru tineret te vor ajuta să ajungi la rezultatul dorit. Detaliile fac diferența între o cameră banală și una pe care fiica sau fiul tău o va aprecia și de care se va bucura enorm.

3 Draperiile și perdelele – piesele de rezistență a schimbării decorului. Atunci când schimbi culoarea sau modelul draperiilor și perdelelor din casă ai senzația că te-au mutat într-o locuință nouă. Dacă îţi doreşti o schimbare majoră, încearcă culori extrem de diferite faţă de cele vechi. Poţi opta şi pentru culori tari, care vor înveseli spaţiul. De exemplu, pentru living, poţi alege o perdea bej şi draperii de culoare oranj, la care să asortezi câteva perne de pe canapea în aceleaşi culori. Va arăta deosebit!

4 Tapetul. Acolo unde spaţiul o permite, poţi încerca să aplici tapet peste vechea culoare a pereţilor. Ai numeroase opţiuni de modele şi culori la dispoziţie, ceea ce transformă redecorarea într-o joacă care îți va face o deosebită plăcere.
Poți alege modele abstracte, florale, industriale sau chiar peisaje colorate.

De exemplu, în bucătărie poți alege un model de tapet care imită cărămizile, în dormitor unul floral, în tonuri pastelate, iar în living, poți opta pentru aplicarea unui tapet cu peisaje pe un întreg perete. Aplicarea tapetului va transforma fața întregii case. În plus, ai avantajul că îl poți schimba rapid și ușor atunci când te plictisești și îți vei dori să aduci alte modele în casa ta.

5 Obiectele de decor. Și acestea au un rol important atunci când vrei să redecorezi fără să schimbi mobila sau să zugrăvești. De exemplu, o oglindă mare pusă pe un perete va crea impresia de spațiu mai larg. Tablourile, ramele foto, statuetele, plantele decorative, toate acestea te pot ajuta să îți aranjezi spațiul din casă așa cum îți dorești.

 

Atunci când vrei să modifici ceva în locuința ta este primordial să îți stabilești un buget, apoi să identifici lucrurile pe care vrei să le schimbi sau chiar obiectele la care vrei să renunți definitiv. Lasă-ți imaginația să lucreze, apelează la partea ta creativă și vei avea o casă exact așa cum ți-ai dorit, fără să depui prea mult efort.

 

Sursa foto: Pexels.com

Articolul precedentÎncă șapte zile de carantină pentru Timișoara și localitățile limitrofe! Ce modificări apar?
Articolul următorCele mai multe cazuri de COVID, din acest an, raportate azi: 6.651 de noi infectări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.