Vrei să te pregăteşti de Bac cu profesori specializaţi? USV îşi dă această posibilitate

Înscriere la programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat, organizat de USV „Regele Mihai I” din Timișoara (2023).

Colectivul de cadre didactice cu specialitatea matematică din cadrul USVT consideră a fi oportună organizarea unor activități didactice de pregătire pentru susținerea examenului de bacalaureat. Orele oferite gratuit se vor desfășura în format fizic, după cum urmează:

În fiecare săptămână, sâmbăta, începând cu data de 6 mai 2023 și până inclusiv în 17 iunie (cu excepția zilei de3 iunie), în intervalul orar 10:00-12:00, se vor desfășura lecții de matematică în incinta USVT, clădirea galbenă, Amfiteatrul „Academician Păun Ion Otiman”.

Programul complet pentru disciplina matematică urmează programele școlare aferente specializărilor Matematică Tehnologic și Științe ale naturii.

Participarea elevilor la programul de pregătire pentru examenul de bacalaureat organizat de USVT din Timișoara este gratuită.

Elevii doritori să participe la cursuri nu au obligația de a realiza niciun fel de angajament față de USVT, opțiunea de a dobândi calitatea de student al universității  pentru unul dintre programele de studii oferite reprezentând o posibilă alegere ulterioară.

Programul de pregătire a fost stabilit în așa fel încât să cuprindă lecții de matematică din: funcții, probabilități, algebră vectorială, geometrie analitică și trigonometrie, algebră (clasele XI-XII) și analiză matematică (clasele XI-XII).

„Pregătirea pentru examenul de bacalaureat este doar una dintre activitățile pe care le dedicăm elevilor. Pe lângă aceasta, USVT organizează o gamă variată de workshopuri și activități culturale și sportive pentru elevi , dar și concursuri în mai multe domenii ale științelor vieții, despre care puteți găsi mai multe detalii aici: www.usab-tm.ro”, anunţă USV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.