Vrei să urmezi cursul acreditat de inspector/referent Resurse Umane? CCIAT face înscrieri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului de INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE (cod COR 333304). Acesta se va desfășura în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2016 (de luni până vineri, între orele 17.00-20.00), la Centrul Regional de Afaceri.

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obţinute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale (MMFPS) și de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECTS).

Structura cursului este următoarea: contractul individual de muncă; vechimea în muncă; contractul colectiv de muncă; jurisdicţia muncii; răspunderea salariaților;  salarizarea. Permisul de muncă; formarea profesională; asigurările sociale de stat;  noțiuni de organizare și legislația muncii; inițiere în căutarea unui loc de muncă; modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular.

În cadrul cursului, se va derula și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un CERTIFICAT DE PARTICIPARE.

– Prezentare legislație, respectiv H.G. 500/2011 actualizată, OMMEPS 1918/2011;

– Aplicații practice în RGES cu utilizarea calculatorului.

Pentru modulul de instruire REVISAL fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

Lectori: Lucica Zirbau, Dan Cojocaru, Robert Hotean.

Preț: 1000 RON, achitabil în două rate.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.   Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here