Cei care vor să vândă bețe și alte produse specifice de Moș Nicolae, pot depune începând de miercuri cereri la Primărie, pentru autorizare.

Cererile de înscriere se pot depune până în data de 26 noiembrie la sediul Primăriei Municipiului Timişoara, camera 12, ghişeele 8 şi 9.

Actele necesare sunt: cerere tip, obţinută de la ghişeul 8 sau 9, camera 12;copie buletin de identitate, carte de identitate sau copie act firma (copie Certificat Unic de Înregistrare ).

Avizul se eliberează pe o perioada determinată de timp, activitatea fiind prevăzută în HCL139/2011, Cap.II, punctul 2, lit.c), respectiv, comercializarea, pe o suprafaţă de 2 mp pentru fiecare comerciant, de beţe de Sfântul Nicolae, felicitări, vâsc, miniaturi reprezentative, în perioada 2-6 decembrie.

Se acordă o singură locaţie pentru fiecare solicitant, în zonele: Ceas Floral- bd. Proclamaţia de la Timişoara Platou-zona A 3lei/mp/zi; str.Mărăşeşti-zona A 3lei/mp/zi; Piaţa A.Mocioni,Platou zona A 3 lei/mp/zi şi următoarele locaţii situate din zona B 2 lei/mp/zi:Parcul Copiilor ( bd. Revoluţiei 1989) platou; bd. Regele Carol I (de la str.I.Văcărescu până la str.Gen.I.Dragalina); Piaţa Nicolae Bălcescu; Dâmboviţa-platou; Calea Şagului colţ cu str.A.Ipătescu ( maximum 20 amplasamente); Calea Şagului colţ cu str.L.Rebreanu; în faţa Pieţei Doina- platou; Calea Martirilor colţ cu str.Naturii (maximum 20 amplasamente); Piaţa din zona Soarelui; Calea Buziaşului – platou; zona Spitalului JudeŢean (str.Arieş); str.Daliei(între str.Al Vaida Voievod şi L.Catargiu (maximum 50 amplasamente); str.S.Bărnuţiu-Calea Dorobanţilor (zona Modern); Piaţa Traian; Calea Sever Bocu- str.Sf. Ap.Petru şi Pavel; Calea Aradului- str.Liege; C.Torontalului- platou; str.Circumvalatiunii-platou; zona Piaţa Dacia; str.Gen.Dragalina- bd. Gării.

Operatorii economici au obligaţia de a deţine la locul de vânzare, Avizul pentru desfăşurarea comerţului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activităţi Comerciale, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public-în original, documentul de identitate al vânzătorului care să coincidă cu identitatea persoanei menţionate în avizul solicitat. Încălcarea prevederilor legislaţiei în vigoare atrage sancţiunea contravenţională a persoanei sau reprezentantului firmei şi retragerea avizului de către emitent. Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, iar încălcarea acestei prevederi duce la retragerea Avizului eliberat de primărie. Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat în zonele menţionate de deţinătorul avizului altei persoane duce la retragerea Avizului şi la sancţionarea faptei. Activitatea comercială pe locaţiile destinate comercializării produselor trebuie să se desfăşoare fără a perturba circulaţia pietonală din zonele respective.

Articolul precedentPES activists România a lansat la Timișoara campania de informare „Democrația europeană” privind viitoarele alegeri pentru Parlamentul European
Articolul următorOamenii de afaceri italieni organizează la Timișoara o Gală de Binefacere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.