În cursul zilei de vineri vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină, local în zonele montane şi submontane, dar şi în nordul ţării, iar pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, informează ANM.

Izolat cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp, îndeosebi în Maramureş, Moldova şi la munte. Vântul va sufla moderat, local cu intensificări la munte, iar cu precădere după-amiaza şi în restul zonelor. Temperaturile maxime, în scădere în regiunile nordice, se vor încadra între 16 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade în Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 15 grade.

Sambata, vremea va rămâne în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului va marca o scădere, la valorile diurne, în masivele vestice.

Duminica, vremea va continua să fie în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse, mai ales în cursul zilei şi la începutul nopţii, averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperatura aerului nu va avea modificări semnificative faţă de intervalul anterior.

Articolul precedentBănuiți de comiterea mai multor furturi, reținuți de polițiști
Articolul următorAu furat peste 200 de litri de erbicid

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.