Vreme RECE la început de săptămână! Vezi prognoza meteo

In regiunile extracarpatice vremea se va mentine deosebit de rece, geroasă dimineata si noaptea in Moldova, Muntenia si Oltenia, informează ANM.

LUNI, cerul va avea innorări, pe arii restranse va fi ceată asociată cu chiciură si trecător va fulgui. In restul teritoriului, va mai fi ger, local, in Transilvania si Maramures, cerul va fi variabil, iar ceata se va semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 1 grad in regiunile sudice si estice, precum si in estul Transilvaniei si intre 2 si 7 grade in rest, iar cele minime se vor situa intre -22 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -2 grade in Dealurile de Vest.

MARŢI, vremea se va incălzi fată de ziua precedentă, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -10 si 0 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, pană in jurul valorii de -14 grade. Cerul va fi variabil, cu innorări temporare in regiunile estice si sud-estice, unde pe arii restranse va ninge slab. In restul teritoriului doar izolat vor fi conditii de fulguială. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, in Moldova, Dobrogea si doar izolat in restul teritoriului. In zonele joase de relief, local, va fi ceată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.