Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni, intervalul 25 iulie – 22 august 2022. Potrivit specialiștilor, vremea se va menține cãlduroasã, precipitaţiile vor fi pe spaţii restrânse, iar deficitul de umiditate din sol va fi extrem de ridicat.

Prognoza meteo 25 iulie – 1 august 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo 1 – 8 august 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Prognoza meteo 8 – 15 august 2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 15 – 22 august 2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință spre deficit în jumătatea sud-vestică a țării, iar în rest va putea fi apropiat de cel normal.

Articolul precedentÎntrerupere la furnizarea apei în zona Stan Vidrighin. Vezi motivul
Articolul următorStudenți din toată lumea, la o nouă ediție a Festivalului internațional ISWinT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.