Weekend încărcat pentru jandarmii timișoreni

Peste 200 de jandarmi timişoreni vor fi angrenaţi în desfăşurarea misiunilor şi se vor preocupa de liniştea şi siguranţa cetăţenilor din partea de vest a României. Astfel, în perioada 6 – 9 mai, importante efective din cadrul Grupării de Jandarmi din Timişoara vor lua măsuri pentru ca activităţile cultural – artistice şi cele sportive planificate să se desfăşoare fără incidente. De asemenea, jandarmii timişoreni vor fi prezenţi la locurile de desfăşurare a competiţiilor sportive în Arad şi Timişoara pentru asigurarea unui climat propice desfăşurării în bune condiţii a competiţiilor sportive programate.

Astfel, jandarmii vor asigura măsurile de ordine cu prilejul manifestaţiilor religioase ocazionate de sărbătorirea hramului mânăstirii Prislop, judeţul Hunedoara; rugile bănăţene din localităţile timişene: Stanciova, Izvin şi Petrovaselo; sâmbătă – asigurarea măsurilor de ordine la meciul de fotbal dintre echipele U.T.A. Bătrâna Doamnă şi F.C. Baia Mare, pe stadionul Motorul Arad; luni, 9 mai – asigurarea măsurilor de ordine la meciul de fotbal dintre A.C.S. Poli Timişoara şi C.S.U. Craiova, meci contând pentru etapa a X-a a play-off-ului Ligii I.

Pentru siguranţa cetăţenilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor în timpul în timpul desfăşurării activităţilor cu participarea unui public numeros, Jandarmeria recomandă cetăţenilor: să nu poarte bunuri de valoare la vedere; să acorde o  atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete), să acorde o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate;să adopte un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială; să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here