Zeci de amenzi în urma verificărilor autovehiculelor de transport persoane. Ce au găsit polițistii

0
232

S-a lăsat cu amenzi usturătoare pentru șoferii de autovehicule transport persoane! Polițiștii timișeni au desfășurat vineri acțiuni, pe raza județului, în scopul impunerii respectării legislației în rândul conducătorilor de vehicule destinate transportului public de persoane. În doar trei ore, polițiștii au verificat aproape 200 de autoturisme și au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale.

Scopul acțiunii a constat în reducerea numărului de accidente în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane prin curse regulate și ocazionale. În doar trei ore, polițiștii au verificat aproape 200 de autovehicule, aplicând 21 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. În plus, polițiștii au reținut în vederea suspendării două permise de conducere.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 59 de ani, în timp ce conducea un autovehicul de transport public, fiind sub influența alcoolului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.115 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here