Zeci de amplasamente pentru comerţul stradal cu pepeni

lubenita

Comercianții de pepeni din Timișoara vor putea să-și vândă marfa și în afara piețelor. Municipalitatea pune la dispoziţia acestora 30 de amplasamente pentru desfăşurarea comerţului stradal cu pepeni, în perioada 8 iulie – 30 septembrie.

Dacă vor exista mai multe solicitări pentru un amplasament, prioritate vor avea deţinătorii de certificate de producător. În plus, un criteriu important este planșa foto din care să rezulte tipul de mobilier utilizat și modul de expunere a pepenilor.

Solicitările vor fi înregistrate din 7 iulie, la sediul PMT, Camera 12, ghişeul 4. Documentele necesare sunt: cerere tip; certificat de înregistrare, inclusiv cod CAEN privind comercializarea legumelor sau fructelor; certificat de producător; planşa foto din care să rezulte standul de vânzare. Taxa de ocupare a domeniului public se achită în totalitate la eliberarea avizului. Suprafaţa maximă aprobată este de 6 metri pătrați. Se vor utiliza lăzi cu dimensiunea de 2x2x1,5 mp, pentru depozitarea pepenilor, şi masă cu cântar verificat metrologic la zi. Sunt interzise depozitarea pe sol a mărfii, amplasarea de corturi şi alte construcţii provizorii, cu excepţia umbrelelor fără reclamă publicitară, și comercializarea altor produse decât lubenițe şi pepeni galbeni.

Pepenii pot fi vânduți în Piața Doina, Platou Dâmbovița, Cetății/M. Basarab, Buziașului/Platou Nova, Calea Șagului/L. Rebreanu, Matei Milo/Calea Buziașului, Averescu/str. Cheia, Bucovinei/Aleea Viilor, Calea Torontalului, Bogdăneștilor/Cetății, Aleea FC Ripensia, Calea Bogdăneștilor/Macilor, Măslinului, Calea Aradului/Liniștei, Calea Șagului/A. Ipătescu, Circumvalațiunii/Gh. Lazăr, Lipovei/Platou Sf. Ap. Petru și Pavel, Averescu/Drubeta, Pod Calea Șagului, str. Gh. Lazăr/Bd. Cetății, Martirilor/Rebreanu, Zona Freidorf/Str. Polona 2, str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel/Sever Bocu, str. Gen. Dragalina/str. Republicii, str. Constantin Brâncoveanu/str. Romulus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here