Peste 60 de blocuri din Timișoara vor fi reabilitate în următoarea perioadă cu bani europeni. Potrivit primarului Nicolae Robu, în această perioadă se lucrează la cererile de finanţare pentru șase blocuri.

Noutatea este că autoritățile au lansat licitația pentru proiectarea lucrărilor de reabilitare pentru 29 de blocuri, care vor fi realizate în etape. “Aceste blocuri, care obiectul licitației sunt în zonele Dâmbovița, Arieș, Averescu, Științei-Martirilor, Aradului-Torontalului, Lipovei-Popa Șapcă, Soarelui-Odobescu-Complex. Așa sunt grupate. Vom continua și vom scoate la licitație proiectarea și pentru alte blocuri. Vom merge pe loturi. Vrem să eficientizăm această activitate”, a anunțat primarul Nicolae Robu.

În plus, edilul face un apel către timișorenii care vor să intre în proiect, să facă toate demersurile necasare. “Îi rog pe cetățenii care sunt interesați să se miște repede, cu tot ceea ce le cere aparatul Primăriei, pentru a putea beneficia de finanțare. După cum știți regula <<primul venit, primul servit>>”.

Valoarea totală a acestora se ridică la aproximativ 15 milioane euro.

Articolul precedentStudenții ieșeni, în practică la Poliția de Frontieră Mehedinți
Articolul următorDescindere într-o localitate din Timiș. Tineri reținuți pentru tâlhărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.