Descindere într-o localitate din Timiș. Tineri reținuți pentru tâlhărie

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție pe raza localității Grabaț, în scopul documentării activității infracționale a patru tineri bănuiți de tâlhărie. La data de 13 februarie, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Sânnicolau Mare, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității Grabaț, la persoane bănuite de tâlhărie.

În fapt, în noaptea de 12 spre 13 februarie, în jurul orei 02.30, patru tineri, cu vârste între 17 și 25 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în locuința unei femei, iar, prin violență, ar fi deposedat-o de 100 de lei, un topor și produse alimentare.

Astfel, în scopul probării activității infracționale a celor în cauză, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unuia dintre bănuiți, unde au depistat o parte din bunurile sustrase.Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here