traficant cocaina

Zeci de kilograme de cocaină, în valoare de peste 100.000 de euro a fost confiscată pe aeroportul din Timişoara. Procurorii D.I.I.C.O.T. Timișoara au descoperit în această dimineață 12 kilograme de cocaină.

Drogurile au fost trimise din Columbia cu o firmă internațională de curierat si ascunse într-un colet semant ca având în el vopsea de păr. Destinatarul coletului era mama unei românce stabilite în Spania. Erau plătite sume fixe între 500 și 10.000 de lei, sume săptămânale sau lunare. Potrivit anchetatorilor, drogurile, care au ajuns din Columbia în Timișoara, urmau să ajungă în Oradea și apoi la destinația finală, Spania. Acolo, erau așteptate de mama unei românce în vârstă de 42 de ani pentru a fi preluate.

Polițiștii au reușit să-l aresteze și pe liderul rețelei din Columbia. L-au păcălit pe acesta să vină în România, fiind ridicat de polițiști la Brăila și apoi transportat la Timișoara, unde a fost anchetat de procurorii D.I.I.C.O.T. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

(Foto arhivă)

Articolul precedentVine, vine, PRIMAVARA? Vezi prognoza meteo pentru joi si vineri
Articolul următorUltimele modificări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală expuse în cadrul unui seminar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.