CCIAT

Agenții economici din Timiș s-au reunit astăzi în cadrul unui seminar pentru a afla ultimele modificări aduse Codului Fiscal, dar și Codului de Procedură Fiscală. Temele dezbătute au fost modificările aduse Codului de Procedură Fiscală și Codului Fiscal în domeniul taxei pe valoare adăugată, modificări cu privire la impozitul pe profit și modificări aduse Codului Fiscal în domeniul impozitului pe venit și contribuțiilor sociale. Astfel că aproximativ 200 de persoane au primit răspuns la cele mai dificile întrebări, chiar de la specialiști.

Evenimentul a avut loc la Centrul Regional de Afaceri și a fost organizat de CCIAT în colaborare cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timișoara. Acesta se înscrie în sesiunile de informare și instruire a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale și europene pe care CCIAT le organizează în colaborare cu administrația publică locală, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, cu alte entități de interes. “Evenimentul este de mare anvergură, din trei motive: numărul mare de participanți, tema de interes pentru mediul de afaceri și profesionalismul experților. Avem onoarea să îi avem invitați pe șapte experți de la Direcția Regională pentru Finanțe Publice Timișoara”, susține directorul general al CCIAT, Florica Chiriță.

Seminarul a fost susținut de specialiști din cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.“Datorită faptului că la sfârșitul anului trecut Codul de Procedură Fiscală și Codul Fiscal au suferit niște modificări substanțiale, am considerat că este necesar și oportun acest seminar care să prezinte modificările la cele două legi și în același timp să răspundem la o serie de întrebări și problematici pe care le-au ridicat oamenii de afaceri”, a transmis Lucian Heiuș, șeful Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

Articolul precedentZeci de kilograme de cocaină capturate de D.I.I.C.O.T. Timișoara
Articolul următorAmendă pentru ALDE Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.