Zeci de mașini parcate aiurea, ridicate de Poliția Locală

Atenție unde parcați, pentru că Poliția Locală e cu ochii pe cei care își lasă autovehiculele pe locuri interzise. Pe lângă amenda de rigoare, de mai bine de o lună se lasă și cu ridicări de mașini.

Au fost ridicate 58 de mașini parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Mureșan – Spitalul Județean, M. Eminescu, Revoluției 1989, Gh. Dima, A. Ipătescu, Dâmbovița, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babeș, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther și altele.

Alți 3.579 de conducători auto care nu au oprit sau staționat corespunzător au fost sancționați de la începutul acestui an și până în prezent.

Sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei, pentru oprire, și pot ajunge până la 725 lei, pentru staționare, cu două, respectiv trei puncte penalizare la permis. Pentru a evita sancționarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația în domeniu, deoarece se acționează zilnic pe această linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here