Vineri, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Nădlac, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au desfășurat o acțiune pe tronsonul Timișoara – Lugoj al autostrăzii A1.

Acțiunea a avut ca scop verificarea documentelor de transport/persoane, verificarea respectării timpilor de odihnă și starea tehnică a autovehiculelor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.690 de lei, dintre care 19 pentru depășirea vitezei legale, 16 pentru defecțiuni constatate la autovehicule, 3 pentru lipsa luminilor de întâlnire, 2 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 2 pentru nerespectarea timpilor de odihnă și celelalte pentru alte abateri.

Au fost retrase 9 certificate de înmatriculare și reținute, in vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere.

Conducătorilor vehiculelor le-a fost recomandat să se informeze cu privire la condițiile meteo-rutiere ale traseului până la destinație și să facă repaus când se simt obosiți.

De asemenea, li s-a pus în vedere că este INTERZISĂ deplasarea, staționarea și oprirea pe banda de urgență, cu excepția urgențelor medicale sau a defecțiunilor tehnice.

Articolul precedentRupți de beți și inconștienți la volan. 2 petrecăreți trași pe dreapta
Articolul următorPrima intervenție de stingere a unui incendiu la un autoturism electric în județul Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.