Astăzi, 26.07.2022, la nivelul județului Timiș este valabilă o avertizare meteo de ??? ?????????? ?? ????????̆. Disconfortul termic va fi accentuat, iar temperaturile vor urca până la 39 °C.

☀️De asemenea, în perioada 27-29.07.2022, județul Timiș este vizat de o atenționare meteo ??? ?????? ?? ????????̆, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33-37 °C.
❗️Evitați expunerile la soare și deplasările în intervalul orar 11:00-18:00, hidratați-vă corespunzător (evitând băuturile alcoolice sau cele care conțin cofeină și mult zahăr) și păstrați legătura cu medicul de familie în cazul în care nu vă simțiți bine.
În cazul unor situații de urgență, sunați la 112!
⚠️Pentru evitarea producerii arderilor necontrolate în perioada imediat următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș face apel către cetățeni să respecte măsurile specifice de prevenire a incendiilor. Utilizarea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu și pe timp de vânt este ?????????̆!
⛈Totodată, în intervalul 26.07.2022, ora 18:00 – 27.07.2022, ora 03:00, va fi valabilă o atenționare meteo ??? ?????? ?? ??????? ?̦? ???????????̆?? ??? ??̂??????.
❗️??̆???? ?? ???????̦?? ?̂? ??? ?? ???????̆:
✅ Întrerupe orice activitate în aer liber.
Intră în casă, într-o construcție ori într-un autoturism.
✅ Deși s-ar putea să fii rănit în cazul în care trăsnetul lovește mașina, ești mult mai protejat în interiorul vehiculului decât în exterior.
✅ Închide ferestrele şi ușile.
✅ Evită dușurile ori sălile de baie. Conductele fixe ale instalațiilor pot conduce electricitate.
✅ Deconectează aparatele și alte echipamente electrice, precum computerele și aparatele de aer condiționat. Acestea pot fi defectate ca urmare a descărcărilor electrice atmosferice

Articolul precedentPremieră în istoria Jocurilor Europene Universitare: România, prin echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara, se califică în etapa semifinalelor
Articolul următorIntreruperi anunțate la furnizarea apei pentru joi, 28 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.