Zilele Porților Deschise la UVT. Universitatea își prezintă oferta educațională

Timp de o săptămână, Universitatea de Vest din Timișoara desfășoară numeroase evenimente în cadrul acțiunii Zilele Porților Deschise.

Experimente de genetică și biologie, expoziții, ateliere de ceramică și modelaj, origami, pictură, gravură, prezentări ale sistemului solar, dezbateri pe teme de drept, științe politice, workshop-uri de improvizație scenică și arta actorului, ateliere de povești pentru… oameni mari și chiar proiecții de film. Toate acestea și multe altele îi așteaptă pe cei interesați în perioada 18 – 22 aprilie la Universitatea de Vest din Timișoara, în intervalul orar 09.00-14.00.

Evenimentul se adresează în special elevilor. UVT este nerăbdătoare să răspundă la toate întrebările celor care îi trec pragul. Astfel, instituția își propune să îi ajute pe viitorii studenți să-și aleagă drumul potrivit în viață. “Am dorit să oferim un cadru propice comunicării cu elevii, viitorii noștri studenți. Este important să ne cunoască activitatea, să afle despre ce vor învăța la facultate și ce vor putea lucra după ce își finalizează studiile. Am pregătit acțiuni dintre cele mai diverse, din toate domeniile, astfel încât să acoperim cât mai bine oferta educațională”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Acțiunile vor avea loc la toate sediile UVT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here