Ziua Majoraților Timișoarei cu BRomania și Mircea Bravo!

0
24

Și anul acesta majorații Timișoarei vor fi sărbătoriți! Primăria organizează ziua tinerilor care împlinesc 18 ani în data de 13 mai. Invitați speciali la acest eveniment vor fi BRomania și Mircea Bravo. Spectacolul va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara, de la ora 18.00, iar intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Ziua Majoraților Timișoarei este o zi dedicată tinerilor care au împlinit sau vor împlini 18 ani anul acesta, și are ca scop promovarea acestui segment aparte, tinerii din Timișoara.

BRomania este unul dintre cei mai cunoscuți comedianţi ai României. În plus, este susținut de vedetele din România, care i-au fost personaje în video-urile postate online.

Mircea Bravo este un comediant și entertainer român din Cluj – Napoca, fiind cel care a câștigat mii de fani după ce a început să facă farse, iar apoi să le încarce pe internet. Tânărul clujean a devenit foarte popular, farsele acestuia atingând sute de mii de vizualizări.

În cadrul evenimentului, tinerii care au împlinit sau vor împlini 18 ani anul acesta, vor avea ocazia să participle la tombole și concursuri, unde pot câștiga premii precum: vouchere la școala de șoferi, căști de telefon și multe alte surprize.

Casa de Cultură a Municipiului Timişoara

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here