Ziua Porților Deschise la Danyflor

Iubitorii de animale sunt invitați mâine la adăpostul Danyflor. Cu ocazia zilei de 4 octombrie– Ziua Internaţională a Animalelor, Primăria Timişoara, alături de societatea Danyflor organizează în cadrul  adăpostului de la Șag, „Ziua Portilor Deschise”.

Astfel, aceștia pot vedea condițiile în care sunt ținute animalele și chiar pot adopta un cățel. Manifestarea cuprinde, pe langă vizita adăpostului şi informarea cetăţenilor despre tot ceea ce înseamnă procesele de recuperare a câinilor de pe stradă, adăpostirea, îngrijirea şi pregătirea lor pentru înaintarea spre adopţie în cadrul cunoscutului târg de adopţii canine organizat sub deviza „Şi mie îmi stă bine în lesă!”.

Pe parcursul evenimentului, organizat între orele 11.00 – 17.30, medici veterinari şi voluntari vor putea răspunde întrebărilor privind modul de îngrijire a animalelor de companie şi a legislaţiei specifice în vigoare, în vederea promovării creşterii responsabile a acestora.

Pentru toţi cei care îşi aleg cu sufletul cel mai bun prieten, organizatorii vă aşteaptă mâine să celebrăm Ziua Internaţională a Animalelor alături de cei peste  300 de căţei si 20 de pisici, cu vârste cuprinse între 3 luni şi 10 ani care sunt pregătiţi să vă fie companioni de nădejde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here