Zona stadionului Dan Păltinișanu, loc pentru distracții noctune. Vezi cât l-a costat pe un tânăr.

drifturi

Distracția nocturnă costă! Este valabil și pentru un adolescent din Timișoara, care weekendul trecut s-a dat în spectacol cu autoturismul. Acesta a fost depistat de polițiștii locali efectuând derapaje și turând motorul autoturismului său în zona Stadion.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au continuat în această perioadă patrulările în zona Stadionului Dan Păltinișanu, ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni cu privire la prezența în perimetrul respectiv a tinerilor care au obiceiul să își petreacă timpul turând motoarele autovehiculelor, efectuând derapaje în scop de divertisment, iar prin zgomotele produse creând disconfort celor care locuiesc la blocurile din apropiere.

Astfel că tânărul în vârstă de 20 de ani s-a ales cu amendă de 800 lei. În ultimele luni polițiștii locali au aplicat pentru efectuarea de accelerări și frânări bruște pe loc, efectuarea de derapaje, întoarceri bruște în scop de divertisment, precum și pentru turarea motoarelor în același scop un număr de 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.300 lei.

Oamenii legii atrag atenția pasionaților de distracții nocturne zgomotoase că vor continua să stea de pândă și îi vor arde la buzunare. Acestea se sancționează cu sume cuprinse între 800 și 2.500 lei.

(Foto: www.4tunning.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.