tigari confiscate

Acțiuni ale polițiștilor de frontieră în colaborare cu jandarmii timișoreni. Echipele mixte au derulat controale în ultimele nouă zile. Astfel, au fost înregistrate cincisute șaptezeci de misiuni la frontiera de stat, 53 de fapte ilegale constatate și amenzi de 17.085 de lei.

Traficul de mijloace de transport și persoane prin punctele de frontieră a fost de peste 78.900 de persoane și 27.500 în cazul mijloacelor de transport. În plus, un tânăr de 25 de ani suspectat că ar transporta ilegal țigări a fost oprit, ieri, pe drumul E70 spre Timișoara. Acesta a fost dus la Sediul Poliției de Frontieră Deta pentru verificări. Pona, câinele specializat în descoperirea produselor din tutun, a găsit în roata de rezervă a autovehiculului 295 de pachete de țigări.

tigari confiscate

Polițiștii au depistat și 20 de litri de alcool, pus în sticle de bere de 500 mililitri fiecare. Șoferul le-a declarat polițiștilor că nu cunoaşte provenienţa bunurilor descoperite în maşina sa. Inspectorii vamali i-au aplicat o sancţiune contraventională în valoare de 5000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări şi alcool în valoare de 4.760 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara va dispune în continuare toate măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru asigurarea unui control operativ atât în punctele de trecere a frontierei de stat, cât şi la frontiera verde. Astfel, s-au luat măsuri de suplimentare a personalului care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi de creştere a numărului arterelor de control din punctele de frontieră. Totodată, lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Timişoara vor asigura ordinea şi liniştea publică în punctele de trecere a frontierei de stat şi vor acorda sprijin poliţiştilor de frontieră în funcţie de situaţiile care apar pe timpul executării misiunilor.

tigari ascunse in roata de rezerva

Articolul precedentS-a decis! Rău-platnicii nu vor fi scutiți de penalități
Articolul următorISU Banat prezent si la Giroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.