arest

Magistrații au decis!Șeful Poliției Gătaia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, după ce procurorii au stabilit că a omorât un bărbat chiar în sediul Poliției.

Daniel Disagă este sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Totul s-a petrecut în 2014. Potrivit anchetatorilor, pe 9 august 2014, în timp ce se afla în Biroul de investigaţii criminale din sediul Poliţiei Gătaia, ofiţerul de poliţie în cadrul IPJ Timiş, “i-a aplicat victimei I. G. aflată sub influenţa alcoolului o lovitură de pumn în zona bărbiei, lovitură în urma căreia victima s-a dezechilibrat şi a căzut apoi pe podea, iar în cădere s-a lovit cu capul de mobilierul din zonă, precum şi de parchetul laminat de pe jos, suferind în acest mod un traumatism cranio-cerebral închis soldat cu hemoragie cerebrală, leziuni traumatice ce au condus apoi, în scurt timp, la decesul acesteia”.

Anchetatorii au avut suspiciuni cu privire la moartea bărbatului, iar dosarul a fost instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în colaborare Serviciul de Inspecție și Protecție Internă Timiș.

Articolul precedentPercheziții la evazioniștii din vestul țării. Prejudiciu de 370.000 lei
Articolul următorVREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.