Vești bune! Şcoala generală numărul 25 va fi reabilitată

scoala_generala_nr_25_din_timisoara

Şcoala generală numărul 25 din Timişoara intră în reparaţii în curând. Astfel, cincisute de copii vor putea să îşi desfăşoare activitatea în condiţii normale.

Lucrările presupun reabilitarea termică a întregii clădiri, inclusiv acoperișul va fi refăcut. De asemenea, s-au obţinut autorizaţiile necesare şi pentru realizarea unei mansarde, o investiţie care depăşeşte 100.000 de lei.

Poate cel mai important aspect, însă, îl reprezintă soluţionarea unei probleme spinoase cu care se confrunta Şcoala generală numărul 25: lipsa unei săli de sport. Consilierul local PSD Ramona Olteanu anunţă că studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic au fost finalizate, obţinându-se şi autorizaţia de conctrucţie pentru sală. Este vorba de o investiţie de peste 6.000.000 de lei. „Mi-am asumat, ca şi consilier local, o prioritate clară: educaţia. A fost unul dintre principalele mele obiective şi mă bucur că am reuşit să ajut la rezolvarea problemelor de la Şcoala generală numărul 25. Am fost de mai multe ori acolo, ştiam foarte clar care sunt problemele şi eram convinsă că se pot rezolva. Mă bucur că am avut sprijinul colegilor mei din executivul Primăriei pentru demararea acestor proiecte”, susține consilierul PSD, Ramona Olteanu.

Sumele necesare Şcolii generale 25 vor fi cuprinse în bugetul de investiţii în 2016, iar după aprobarea acestuia se vor demara procedurile de achiziţie şi execuţie.

Întreaga investiție a lucrărilor este de peste 400.000 de lei.

(Sursa foto: www.timisoreni.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here