Gala Premiilor USAMVB 2015

gala premiilor USAMVB 2

Eveniment important la USAMVB. Este vorba despre cea de-a patra ediție a Galei Premiilor 2015 a USAMVB, care a avut loc marți.

Scopul evenimentului a fost să-i răsplătească pe angajaţii universităţii care s-au implicat şi au muncit cel mai mult. Astfel, au fost acordate diferite premii.”Este o ediție specială, întrucât universitatea anul acesta a sărbătorit 70 ani de existență. Aceste premii vin să răsplătească eforturile depuse de colegii noștri, în activitatea didactică, de cercetare, administrativă. Avem pentru mai multe categorii. De exemplu, pentru cele mai bune lucrări publicate, pentru cărtile cele mai bune, pentru întreaga activitate”, spune rectorul USAMVB, Paul Pîrșan.

rector USAMVB- Paul Pirsan

Premiile acordate au fost: Premiul pentru întreaga activitate: Prof. Ioan Pădeanu şi prof. Dorin Ţărău. Premiu pentru cea mai valoroasă carte „Elemente de inginerie tehnologică în legumicultură volumul I,II, III”, a fost acordat unei echipe conduse de prof. Arsenie Horgoş. Premiul pentru activitatea cadrelor didactice tinere: Imre Kalman, asistent universitar. Premiul pentru excelenţă în cercetare pentru cel mai bun produs brevetat al USAMVB a fost acordat unei echipe de specialişti conduse de prof. Narcisa Mederle, pentru inventarea suplimentului alimentar din plante utilizat în prevenirea şi combaterea nosemozei la albine. Produsul a fost premiat cu Medalia de aur la Salonul Internaţional de la Bruxelles şi de la Geneva în 2015. Premiul pentru proiect în cercetare: Ioan Bănăţean, pentru Elaborarea planului de management al Luncii Timişului şi Pădurii Macedonia. De asemenea, pentru Secţia Agronomiada 2015, au fost oferite patru premii.

gala premiilor USAMVB

Diploma de excelenţă pentru obţinerea premiului acordat de Fundaţia Helmut Class a fost acordată studentului Petru Almăjan. Diploma de excelenţă pentru contribuţiile aduse la evaluarea instituţională a USAMVB a fost acordată mai multor cadre didactice.

Gala premiilor USAMVB

Noutatea din acest an a Galei o reprezintă Premiul Rectorului, acordat de prof. Paul Pîrşan. „Anul acesta sper să fie cu totul deosebit. Un premiu care să răsplătească eforturile multor generații și eforturile noastre, o recunoaștere a eforturilor până la urmă în dezvoltarea universității”, spune rectorul USAMVB, Paul Pîrșan.

Invitat special al Galei a fost maestrul Dumitru Fărcaş, care a susţinut un spectacol de muzică populară. Acesta a primit la rândul său o diplomă de excelență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.