Promisiuni de la Guvern pentru Timișoara! O Sală Polivalentă şi un stadion cu 40.000 de locuri

 

Nicolae robu- primarul Timisoarei-

Vești bune! Guvernul va aloca fonduri pentru două proiecte importante ale orașului.Este vorba despre construirea unei Săli Polivalente cu 15.000 de locuri şi un stadion cu 40.000 de locuri.

Edilul șef, Nicolae Robu afirmă că în urma demesurilor pe care le-a făcut la Guvern, obiectivul a fost în sfârșit inclus pe lista de investiţii a Companiei Naţională de Investiţii. Finanțarea obiectivelor se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate fiecărui program, respectiv subprogram derulat de Compania Națională de Investiții.

Primarul susține că deocamdată nu se ştie când vor fi alocaţi banii pentru investiţii. “S-a dat undă verde de către CNI să includă aceste obiective majore pentru Timișoara în planul de investiții. În continuare, urmează să se aloce și fonduri pentru primele etape ale unei investiții, ceea ce înseamnă studiu de prefezabilitate sau poate direct studiu de fezabilitate, elaborare proiect și, în final, finanțarea execuției propriu-zisă. Aceste două obiective sunt incluse în portofoliul de investiții. Vor trebui alocați bani, nu mulți, pentru studii și apoi cei necesari pentru execuție”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Reamintim, municipalitatea a făcut demersuri şi pentru finanţarea Centurii de Sud şi încă aşteaptă un răspuns de la Ministerul Transporturilor.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here