Prinși după ce au tăiat lemne dintr-o pădure din Timiș

material lemnos confiscat

Cinci persoane sunt cercetate de oamenii legii pentru tăieri ilegale de arbori. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş au desfăşurat o acţiune punctuală pentru prevenirea tăierii ilegale de arbori în zona împădurită situată între localităţile Lugoj şi Oloşag, judeţul Timiş.

În urma acestei acţiuni au fost depistate cinci persoane care au tăiat un metru cub de arbori de diferite mărimi, cu un motoferăstrău dintr-o zonă împădurită proprietate personală.

Cei cinci sunt domiciliaţi în localităţile Lugojel şi Stanciova. Potrivit jandarmilor, camioneta folosită pentru transportul lemnelor avea numerele de înmatriculare radiate din luna septembrie a anului trecut.

Materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Lugoj, iar pe numele celor cinci, jandarmii au întocmit acte privind săvârşirea infracţiunilor de tăiere şi furt de arbori fără drept, acestea fiind predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj.

1 COMENTARIU

  1. Fratilor, lasati mincinile, am taiat de pe canal un metru de salca . masina am cumparato si avea talon, asigurate, si ITP. NOI PESOANELE FIZICE NU AVEM ACCES LA BAZA DE DATE A POLITIIEI. DE CE SA ELIBERAT ASIGURARE SI ITP DUPA CE MASINA A FOST RADIATA!!!! HAL DE REPORTERI AVETI!!!!!. CAUTA TOATE ACTELE APOI PUNE STIREA. VEDETI DE HOTII CARE FURA CU TIRURILE NU UN OM CU DISABILITATI CARE TAIE UN METRU DE SALCIE. Sunt persoana ce am fost prins!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here