Politicienii din Timiș l-au aniversat prin cântece și poezie pe marele poet național

ziua culturii

Ziua Culturii a fost marcată vineri la Timișoara prin diverse acțiuni. Astfel, aniversarea a 166 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu a fost marcată printr-un eveniment cultural ce a avut loc la Hotel Ambasador, organizat de Daniela Mariș, consilier parlamentar al senatorului Ben-Oni Ardelean.

La această întâlnire au participat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu, senatorul Ben-Oni Ardelean precum și secretarul executiv al PNL Timiș, Marian Constantin Vasile. Prin prezența acestora, politicienii au dat un plus de însemnătate și recunoaștere aniversării zilei marelui poet național. “În anul 2010 Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege, prin care ziua de naștere a marelui poet național Mihai Eminescu a devenit Ziua Culturii Naționale. Sunt bucuroasă că suntem astăzi aici să celebrăm prin cântece și poezie, 166 de ani de la nașterea Luceafărului poeziei românești!”, a transmis Daniela Mariș.

Sală pregătită pentru acest eveniment s-a dovedit neîncăpătoare pentru participanții ce au trăit momente încărcate de emoție.

Ziua Culturii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here