Utilaje de deszăpezire relocate în sud-estul ţării afectat de ninsori

utilaje-deszapezire

Mai multe utilaje de deszăpezire de la Timişoara au fost relocate în judeţele din sud-estul ţării afectate de ninsori şi viscol. Astfel, conducerea CNADNR a decis relocarea de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov a șase autofreze și trei șenilate, iar pe lângă cele existente vor fi 32 de autofreze și cinci șenilate.

Utilajele au fost relocate astfel: DRDP București – Autostrada A2 – Lehliu; SDN Buzău; DRDP Constanța – Autostrada A2 – Lehliu – Fetești; SDN Constanța, SDN Slobozia; SDN Tulcea. “Având în vedere posibilitatea extinderii codului portocaliu de ninsori abundente și viscol pentru zona Oltenia, sudul Moldovei și Dobrogea, conducerea CNADNR SA a decis relocarea de la DRDP Timișoara, DRDP Cluj și DRDP Brașov a șase autofreze și trei șenilate, astfel încât, pe lângă cele existente, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și cinci șenilate”, anunță CNADNR.

Autoritățile recomandă tuturor participanţilor la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum despre starea drumurilor naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă. Pot găsi informații la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here