S-a lăsat cu sute de amenzi în Timiș

amenzi soferi

Polițiștii Serviciului Rutier au acţionat pe raza întregului judeţ în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, în weekend au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 296 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 56 de permise de conducere.

Oamenii legii au întocmit 4 dosare penale şi au aplicat 620 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 296 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi o sută pentru neutilizarea centurii de siguranţă. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 56 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 15  certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here