Marian Vasile şi-a lansat o platformă program pentru candidatura la șefia CJT

Marian Vasile

Au început pregătirile campaniei electorale pentru alegerile locale din vara acestui an. PNL Timiş lucrează intens la un sistem antifraudă pentru alegerile locale.

Astfel, potrivit directorului de campanie, Marian Vasile, se va monitoriza votul multiplu şi transportul de persoane spre secţiile de votare. PNL Timiş va valida astăzi aproximativ două treimi din candidaţii la primării, mai exact 79. În plus, vor fi aprobate și listele cu numele candidaților, în ordine alfabetică pentru Consiliul Județean Timiș și Consiliul Local Timișoara.“Suntem într-un stadiu avansat de  construire a platformei de candidaturi. Vom valida aproximativ treisfert din candidaturi pentru primării. Lucrăm la strategiile locale de campanie, la planurile de acţiuni şi evenimente. Mai ales lucrăm la planul organizatoric pentru că suntem într-un judeţ cu electorat de dreapta şi vrem să ajungem în casa tuturor cetăţenilor cu mesajele şi proiectele noastre. Subliniez acest aspect, pentru că într-adevăr partidele de dreapta au fost în general deficitare la acest subiect. Acum vreau să vă spun că lucrăm pentru organizații de secții de votare, pentru această campanie <<door to door>> și nu în ultimul rând lucrăm la sistemul anti-fraudă. Astfel încât să blocăm PSD-ul să facă ce a făcut de 26 de ani”, spune Marian Vasile, directorul de campanie al PNL Timiș.

Marian Vasile şi-a lansat o platformă program pentru candidatura internă la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiș. Ea conține 130 de pagini, în care acesta își prezintă strategia și viziunea despre dezvoltarea județului în următorii ani. Marian Vasile a mai spus ca se gandeste să publice o carte în acest sens.“Am finalizat această platformă-program în ceea ce mă privește pe mine. Voi scoate și o carte pentru că eu cred că este oportun să construim împreună și să contribuim împreună penru ridicarea acestui județ. Voi scoate un număr limitat de cărți la început”, a transmis Marian Vasile.

Procedura de selecție a candidaților pentru conducerea CJT a fost amânată până la jumătatea lunii februarie.

Marian Vasile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here